Tugcekivrak Rabia_kk 18.haftama girdim hala hissetmiyorum ya sadece kıpırtı hissediyorum ama sanırım o da bağırsak hareketleri 😂
Gizemgksnmz Tugcekivrak bende 17. Haftadayım arada birşey oluyor gibi ama net anlamış değilim bebekmi yapıyor bağırsak hareketi mi çözemedim
Rabia_kk Gizemgksnmz Tugcekivrak Bağırsak hareketi böyle arka arkaya baloncuk oluyormuş gibi bebek hareketi ise pıtır pıtır oluyor seyirme derler öyle bı şeyler oluyor 🤗🤗
Tugcekivrak Gizemgksnmz doktora sordum bağırsak hareketi onlar ilk gebeliklerde 20. ve 24. Hafta arası hissediliyormuş genel de ☺️ sabırsızlıkla bekliyorumm
Gizemgksnmz Tugcekivrak bende sabırsızlıkla bekliyorum benim arada vajinamda zonglama oluyor ama dıstan değil sanki içten gibi sonra gećiyor sen hiç böyle birşey yasadın mı
Gizemgksnmz Rabia_kk bagırsak hareketi olsa bilirim diyorum grul grul ses geliyor çünkü geçen gün mandalina yiyordum bir anda arka arkaya pıt pıt gibi değişik bir şey hissettim hiç öyle bir hissin olmamıştı sonra bı daha aynı şeyi hissetmedim zaten
Suheda_4406resul Ben 13. Haftama girdim birşeyler hissediyorum sanki bişey kayıyor bir taraftan diğer tarafa kayıyor ama henüz çok erken biliyorum peki bu hissettiğim şey ne