Asyabuse GamzeElbir ay bi de şey karın kasları farklı noktalarda hissetmemize de sebep oluyormuş yani içerde dönmüştür falan vajinaya doğru giden bi kasa denk gelmiştir orayı titretmiştir 😂
Asyabuse GamzeElbir ben öyle olunca durun evladım diye laf söylüyorum 😝😝 ama tabi durdan anlamadıkları için daha çok yapıyolar ahahhahaha
Asyabuse Sevvl ay verdiler sürekli hareketli oldukları için doktor yüzünü gördüğü sırada renkliye çevirip yakalıyor hemen 🙈 aynı babası benimkiler valla ekranda 1.5 saat kocamı izledim desem yeri kulaklarına varana kadar ona benziyor 😂😂😂😂
Asyabuse GamzeElbir daha güzel işte aynı heyecanları yaşıyorsun en azından 🙈 anne rahminde daha çocuğun karakteri duyguları oluşmaya başlıyor diyorlar hissettiklerimiz bile o kadar önemli ki bak ne güzel sen heyecanlısın bebiş içerde beni sabırsızlıkla bekleyen annem var diyordur ❤️
Asyabuse Sevvl kız koyuyo insana valla 😂😂 canım kocam ona da benzesin tabi de yani her şeyi de değil 😝 insan kendisine benzesinde istiyor 😂
Asyabuse GamzeElbir aboo valla allah bize kolaylık versin 🙈 kendimi evin kraliçesi olucam diye avutuyorum 🤷🏼♀️
Asyabuse GamzeElbir Allahım sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok şükür bu haftalara geldik hep beraber 34-36ları da görürüz inşallah 🙏🏻
GamzeElbir Asyabuse Ahh inşallah kuzum inşallah 🤲🏻 tek duamız sağlıklı hayırlı ve zamanında gelsinler 🤲🏻