Esragumus_51 Bugün doktor kontrolüm vardı tam 36.+0 haftadayız kilosuna 2500 dedi normal mi kilo alması için ne yapabilirim
Asli03 Esragumus_51 bence gayet iyi canım aynıyız mesela benim bebeğim 2 kilo 200 gram ama doktor sağlıklı olduğunu söyledi doğuma kadar alır yani🧡🙏🤍
srcataby Benim ilk doğumum erken olmuştu 36+4 te 3100 doğdu. Ama kilo çok problem değil bence fazla olması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Sizin ki bence gayet iyi zamaninda gelirse guzel kiloda doğar diye düşünüyorum
Esragumus_51 srcataby teşekkür ederim kilolu olması saglıklı oldugunu göstermez biliyorum da normal gelişiminden geride mi acaba diye düşünmüştüm o yüzden sormuştum hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşaallah
srcataby Ben her gece yatmadan süt muz pekmez yer yatardim belki bi etken olmuştur. Bu gebeligimde yapamıyorum 3.5 yaşında oğlumla nasıl yattığımı bilemiyorum çünkü cok dengeli beslenemiyorum
Esragumus_51 Asli03 inşaallah canım teşekkür ederim normal mi düşünüyorsun doğumu sezeryan mı benim bebeğim makat gelişi bende sezeryan düşünüyordum zaten ama devlette 40. Haftaya kadar bekletirim dedi özel de 38. Haftada gün verelim dedi kafam allak bullak oldu
Asli03 Esragumus_51 canım benim ikinci bebeğim ilkinde normal doğumum oldu bundada bir sıkıntı olmadığı için normal doğum olacak inşallah
Asli03 Esragumus_51 canım sezeryan 38 haftada yapabilir aslında bebeğin Bir sıkıntısı yoksa kilosu yerindeyse ama devlet bekler 🥺🧡 değişiyor doktordan doktora aslında
Ayslpmk Bende 36 haftalık oldum Pazartesi randevum var kaç kilo oldu merak ediyorum sağlıklı olsunda gerisi sorun değil
Esragumus_51 Asli03 devlette hangi doktora gittiysem beklerim dedi özel de 38 de gün verelim diyor devlette olması taraftarıyım aslında ama dönerse normal doğum olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum
Asli03 Esragumus_51 oda var canım en iyisini bilirsin rabbim hangisini nasip ederse artık sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım benim 🤍🧿🙏💕