Bende 30 haftalık gebeyim bana da demedikleri kalmamıştı. 15. Haftadan itibaren Böbrekleri yok, suyu bitmiş, ciğerleri gelişmez, karın çevresi gelişmemiş, sayabildiğim kadarıyla 8 parmaklı, yarık damak dudak gibi duruyor yüzünde bi problem var, suyun olmadığı için bedensel engelli olarak doğacak, kafatası kapanmamış beyni dışarda, kalbinde büyük bi delik var. . . Hatırladıklarım bunlar genetik büyük ihtimalle bu kadar sıkıntı aynı anda olmamalı bundan sonraki gebeliklerindede aynı şeyi yaşarsın dediler. Gebeliği 15. Haftadan itibaren sonlandırmak istediler. Kordosentez yaptırdım sonrasında kontrole gittim bana herşey aynı dediler27. Haftada. 30. Haftada gittiğimde herşeyin normal olduğunu bebeğin hayatını etkileyecek birşey olmadığını sadece ilk zamanlar susuz kaldığı için ayaklarının içe dönük olabileceğini ve kalbinde küçük bi delik olduğunu onunda bi ameliyatla belkide kendiliğinden kapanabileceğini söylediler. Mucize olmuş raporların ve şuanki durumun alakasız dediler ve en az 20 doktor gördü beni bu zamana kadar. Özel hastane devlet hastanesi, eğitim araştırma, şehir hepsine gittim. Dualarımızı ve inancımızı kaybetmeden Allahtan geldiğine inanıp sabrettik. Öleceğini bildiğim bebeği taşıdım 15 hafta boyunca çok ağladım çok yalvardım. Ninniler söyledim. Kaydıraktan bile kaydım onu eğlendiriyor gibi. Rabbim karşılığını verdi inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Sana da Allah güç kuvvet sabır versin. İnşallah tez vakitte güzel sonuçlar alırsın.