GamzeElbir Oraya gitmiyorum ama, doktorum doğumu orada yapacak. Muayene ücretni bilmiyorum, doğum 10 bin diye biliyorum
GamzeElbir Ozgeurkn Şükran Hanım’ı duydum ama hiç tanışmadım kendisiyle :) hastanenin temizlik durumu vs nasıl acaba? Bilgin var mı?
Yazz12 Ozgeurkn evet ben de şükran hanıma gidiyorum ama telefon numarasını filan vermiyor gece doğum olursa filan geliyorlar mi acaba bilginiz var mi
Filztncy @GamzeElbir egepolde Şükran hanım da takipliyim çok ilgili kendileri ve çok açıklayıcı memnunum hastane temizliğine söz yok muazzam bir hastane otel gibi
Yazz12 Filztncy ben de şükran hanıma gidiyorum ve çok memnunum ayrıca hastanede cok güzel ve konforlu ama gece doğum olursa vs gelmiyormuş bazi doktorlar bilginiz var mi
queenmerve Bende oraya gitmiyorum ama doğum orda olacak. 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı o hastanede herşey içinde 11.000 ödediler oda süsleme foto çekimi falan.. Zam geleceğini duydum ama biz doğurana kadar zamlı fiyat olur orası kesin
Ozgeurkn Yazz12 benim gülsün hanımdı doktorum acil sezaryana girdiğim için şükran hanım girdi doğuma mesai saati dışında nöbetçi doktor giriyor doğuma
Yazz12 Ozgeurkn anladim peki çok saçma değil mi sonuçta biz ozellikle bir doktoru seçip para ödüyoruz doğuma gelmemeleri cok saçma
Gozde1225 Yazz12 evet ama bunu ilk muayenede belirtiyorlar şahsen benim doktorum sormadan söyledi bu sistem var hastanede bilginiz olsun dedi ona göre karar verebilirsiniz orası öyle yAni 🤷♀️