Fatmaugurdoku Gezgin01 ilk oğlumda 2 cm ile gittim hissetmiyordum sancılı suni amacı takıldı normal sancin senin yani bi farkı yok sadece tetiklemesine yardımcı oluyor suni şancı o kadar korkulacak bi şey yok canım
2019-ikra Gezgin01 ben 10 cm açıklıkla gittim yine gelmedi suni verdiler oda zaten çok ağrı karışmıştı anlamdım bile yine sende bitiyor iş canım bol bol dua et
SutlacimiYedimmiBen Gezgin01 ilk dogumumda suyum gelmisti 1 cm acilmam vardi suni sanci alarak dogum yaptim devlet hastanesinde
Nursenamirann Suni sancı alıp doğurmadım ve 4 ünite sancı verildi bana 17 saat sancı çektim sonuç sezeryan oldum şimdi ikinci gebeliyim bu direk sezeryan olacak mecburi
Gezgin01 2019-ikra bana bir de çatı muayenesi de yapılmadı gün geçtikçe karnımın içinde bebeğe bir şey olacak ya su gelirde ben anlmazsam bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyorum
2019-ikra Gezgin01 bende anlamadım gittik hemen doğum dediler 10 cm açıklık olunca dedim hani su filan gelmedi bende dedim senin suyun sızmış gelmiş dediler haberim olmamış lavaboya kırığımda hiç hissetmemişin dediler
2019-ikra Gezgin01 hiç korkma herşey anına bırak bende çok korkuyordum yapamam nasıl çıkacak filan diyordum gıkım çıkmadı doğururken sadece açıklık olana kadar ağrı çekiyorsun bebek inene kadar sonra az dişini sıkıp ılınınca geliyor zaten
2019-ikra Adamiranin__annesi hissettim tabiki ara ara geldi sancı beni son anda götürdüler hastaneye evde Çek sancıyı orda napacaksın diye kaynanam oyüzden hakkımı helal etmem ilkti birşey bilmiyordum şimdi olsa yapmam
Gezgin01 2019-ikra daha öncesinde sancı kasılma hissetiniz mı peki ya da nst de çıktı mı benim hiç bir velirti yok kasık agrisindan başka bu bıçak gibi saplabiyor ağrı bazen o doğumla alakalı bir durum mu
2019-ikra Gezgin01 ilk olunca ben pek birşey anlamadım arada geliyordu sancı adet sancısı gibi sonra nst bağlanınca duramamdım ebe aşağıa indi artık demişti o sıra duramamıştım sonrası doğum
2019-ikra Gezgin01 nst çıkmadı bide benle alay etmişti ebe sende biriey yok niye geldin diye yarım saat sürmedi doğurdum zaten lafınızda yedi sonra eşime eşin çok iyi doğurdu filan dedi