ecemhurmetli Merhaba anneler bugün ikili tarama kan sonucum çıktı serbest beta hcg 23.1 PAPP-a 1733 çıktı doktoruma ulaşamadım sizin sonuçlarınız nasıl çıkmıştı 11+5 haftalıkken olmuştum testi
hilalmami ecemhurmetli kan sonuclarını tek başına yorumlayamıyoruz doktor rapor cıkarıyo. O rapora göre risk durumu söyleniyor.
Sekmen-94 ecemhurmetli Değerleriniz normal. Ense kalınlığı ve yaşınıza göre oran belirlenecek ama çıkan değerler riskli değil korkmayın
Yarenylmz @ecemhurmetli hcg 74 papp a 6 çıkmıştı diye hatırlıyorum ama sonuç yaşınız ve kemik ölçümü ile hesaplanıyor 🙏
Sekmen-94 ecemhurmetli Sonuçlar normal merak etmeyin 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. En kalınlığı falan gayet normal.
Selma723 Yarenylmz benim de yüksek cikti papaa 3.83 du doktor yuksek cikmis dedi ense kalinligi bende de normal ultrasonda hic bir sey yok kafam cok karisiyor
Yarenylmz @Selma723 bana sonuçların güzel hiçbir sıkıntı yok dedi şu an 18 haftalığız bi anormallik yok şükür yaşınız kaç acaba
Selma723 Yarenylmz 25 yaşımdayım ultrasonda hiç bir şey yok dedi ama test olarak yüksek dedi anlamadım benden daha yüksek çıkanlar var onlara sorun yok demişler
Yarenylmz @Selma723 değerlerin yüksek çıkması değil riski oluşturan hepsini genel olarak hesaplıyorlar diye biliyorum ama çoğu kişiye zaten yüksek riskli ditolar 3 lü tarama falan öneriyolar canınızı sıkmayın kötü bir durum olduğunu sanmıyorum 🙃