gamzeyzboglu Hanımlar gül koklamayın bebekte leke oluşur nara ete dokunmayın diyolar bi doğruluğu var mıdır nara dokundum yedim de ama gül almış eşim korktum dokunmaya 🥲😅
Runevrem gamzeyzboglu ne kadar sacma şeyler bizim et resturantımız vardı annem sürekli ete dokunmuş yani ne kardesimde ne bende leke var kurbanda da ben dokundum o zaman bizim çocuk tamamen lekeli olacak
Aylin355 gamzeyzboglu Hamileliği kendimize zulm etmesek mi ya, adı üstünde batıl inanç ne gibi bir gerçekçiliği olabilir saçmasapan şeyler
Busel gamzeyzboglu valla Nar çıktığından beri yediğim 10.cu nardır suyunu da sıkıp içiyorum şimdi de önümde 1 kase nar var 😅
gamzeyzboglu Burcu350947 bir yerimize değince çocukta leke çıkıyormuş inanmak istemiyorum ama başına gelen de var😄
damiiss Bana sadece ciğere dokundurtmadılar iz olur kalır falan diye. Ki ben çok inanmam ama zaten hamileliğimde yasak olduğu için hani hiç doğrama etme durumum olmadı. Onun dışında kurban bayramında falan doğradım ettim dokundum yani
CaglaArtul damiiss annemde bana hamile iken ciğer doğrarken elini beline silmiş işi bitine belinde önlük var tabi ama elini sildiği yerde ciğer lekem var yuvarlak bi şişe kapağı büyüklüğünde 🙈 hep anlatır durur dedim iyiki yüzüne gözüne sürmemişsinn
MrvRmzn gamzeyzboglu hepsini yaptım bizde olmadı. Ensesin de saçının içinde kırmızı bir leke var ama aynısı eşimde de var
AdinsMom gamzeyzboglu ete dokunmak evet ete dokunmayın ama şu anlamda parazit veya bakteriler bebişimize geçebilir o nedenle dikkatli olmak lazım
Denizahsen Sarel yemek yapacağım zaman yıkanması için mecbur kalıp dokunuyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Busel Kubraamer yokyok ben doktoruma sordum da yedim suyunu da öyle içtim enfeksiyona iyi geliyor 🤣 leke işi yalan
damiiss CaglaArtul ay cidden ciğer noktasında duyuyorum bende leke şeyini. Bir de şey duymuştum canın bir şey çekti ama yiyemedim diyelim işte ay olsaydı yeseydim diyip elini her hangi bir yerine sürtersen orda da leke olur falan diyorlar