a8d Kızlar bugün çatı muayenesi oldum. 39+2 deyim hiç açılmam yokmuş yürüyüş merdiven hurma dedi doktor. Çatı muayenesi doğumu tetikler mi bi an önce doğurmak istiyorum ağrılarım çok fazla önerileriniz neler
Ozlm0916 a8d ben 35 te cati muayenesi oldum 2 kez hiç tetiklemedi kanama felanda olmadı kişiden kişiye değisiyor gerci bu durum burda kimi cati muaynesinden sonra kanamam oldu açılmam oldu diyenler oldu
Sarel a8d ben de bugün çatı muayenesi oldum ama 2 cm açıklık var dedi ve sonrasında gün içinde kahverengi lekelenmem oldu. Rahim ağzını uyardığı için açılmayı hızlandırabiliyormuş
eylulicten a8d olmadi. Defalarca cati yapti hemde 2 parmagini gecemedi. Acilmadi, suni de etki etmedi sezeryan oldum. Bebek kaderi ile geliyor 😊
damiiss Bazılarında başlattığını tetiklediğini duymuştum. Merdiven falan çok işe yarıyor diye biliyorum. Hurma falanla desteklemek de iyi olabilir
Mrv135 a8d ben çatı muayenesi olduktan 5 gün sonra suyum gelmişti. Ama zaten bebegin başı baskı yapıyordu doktor çok beklemez demişti yani muayene mi etkiledi bilmiyorum. Göğüs uçlarınızla oynayıp rahmi uyarsanız?
Baymehal a8d canım bende işe yaramadı ben ıhlamur içtim hastaydım ve hurma yedim ılık duş aldım sık sık 40+6 da doğurdum benimde açılmam sancım vs yoktu
Hcrnshn Bende 4gün önce çatı muayenesi oldum sancım oldu ama 2 günde geçti 39+2 oldum açılma sancım yok stresle bekliyorum doğumu