Mommyatlas 37+5’de doğum yapıp bebeği küvöze giren var mı anneler doktorum sezaryen için gün verdi fakat tedirginim.. :(
Kuzucugunannesi Mommyatlas zorunlu mu peki yani bebisin durumunda bi sıkıntı yoktur umarim kilosu kaç
Ozlm0916 Mommyatlas haftasıyla alakası yok kuzum kilosuna göre küveze giriyor. Arkadaşım 36 haftalık doğum yaptı 2600 küveze girmedi bebeği. Kilosu iyi diye zaten 37 haftada gününü tamamlamış oluyor bende 38 de girdim doğuma
melegim_ve_ben Mommyatlas Gecen sene 38+2 de sezaryanla kızımı kucagima aldım.Gün değil bebeğin genel durumu,kilosu önemli.
Mrv135 Mommyatlas Ben 37+5 de suyum gelince doğum yaptım bebeğim 2610 gr doğdu ama kuvoze girmedi. O kendi gelmeseydi de 38+0 a sezaryan günü vermişti doktor. Korkmayın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz.
Mommyatlas Kuzucugunannesi 3250 kg amniyon sıvısı fazla dekolman ve kordon sarkmasına karşı biraz da benim ısrarım sonucu sanırım..
Edda28 Kızım tam 37 de doğdu çok şükür hiç bir sorun olmadı 3 kilo doğmuştu yani içini ferah tut ayrıca çok yapan var 37 de korkma bişey olmaz