Ay22can Yakın zamanda medicalpark ta sezeryan doğum yapan yada doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba acilll
nevzatbaskomser Ay22can Doğum yapmadım ama kürtaj oldum 3 ay önce , indirimli şekilde 3 bin tl ödedim. Doğum da 8 10 vardır
Pinar41 Ay22can ben geçen ay gittiğimde Sibel mutludan 6000 TL olduğunu öğrendim normal doğum 5600, fakat sadece bu doktora özel çünkü başka hastaneden geldi.
Rumeysabas Ay22can 2 Ağustos’da sezeryan oldum klinik anlaşmalıydık ameliyathane kiraladık doktor dışardan geldiği için bir tık daha pahalı oldu 6000₺ ödedik hastanenin kendi doktoruna olsaydım 5000₺ olacaktı. Medical Park’ta saçma bir düzen var bulunduğun ile göre fiyat listesi değişiyor ben Elazığ’da doğum yaptım bir kere de Trabzon’da muayene olmuştum ikisinin arasında çok fark vardı
Withaysa Ay22can 2 gün önce Ankara Keçiören Medicalpark için sordum doğum paketi için. Hoca prof. etkisi olur mu bilemem ama 16500 demişlerdi. Herşey içinde doğum şeklinde fiyat farkı yok, yoğun bakım vs fark alınmıyor. Sadece detaylı ultrason yoktu o da 750 tl
HipnozX Samsun medical park dışarıdan doktor anlaşmalı 16 bin tl🙄 diğer iller ucuz herhalde buraya göre
Likayolcusu Bende merak ediyorum istanbul florya medikal parkta ne kadar acaba mega medipol 7bin civarı galiba hangisi daha uygunsa onu tercih edicem
Queen2 Likayolcusu canım bnde florya medicalpark Hediye dağdevirene gidiyorum medipol megada bana çok yakın yürüme mesafesi bakalım hangisi olacak
Eylembasakoc Medikalpark her yerde aynı mı bilmiyorum bu sene 7 bin miş fakat ocakta güncelleme gelecekmiş ocaktan sonraki doğan doğumlara fiyat yansıtılır yüksek ihtimalle 10 bini bulmacada yakın olur
minikavakado kocaelideki yaklaşık bi ay önce sordum 11,500 dedi normal ve sezeryan aynı, muayene 715₺