Merve71 Kızlar 24.haftamdayim ve 1 haftadir çatı ağrım var doktorum magnezyum verdi bacaklarımin ağrısi geçti ama çatı geçmiyor rahim genişlediği için oluyormuş doguma hazırlık erken değil mi ya daha 3 ayım. Var 😑
Nefesliva Merve71 36 haftalık oldum 25 haftadan beri çatılarmda kasıklarımda agrı var canım rahim genişliyor demişlerdi
Nurylcndag Merve71 bende 30 haftaya yeni girdim 2 gündür başladı acayip kötü bir ağrı, yürüyemiyorum şu an bildiğin adım atamıyorum.
Sedahoca Merve71 Arada çok ayakta kalınca oluyor dinlenmeni tavsiye ederim çok zor bir durum her an doğuracak gibi hissettiriyor 🙁 geçmiş olsun
Merve71 Ysn yatakta bile sağa sola donemiyorum aciycak diye tam olarak ne zaman geçti canjm şimdi kaç haftaliksin
Ysn Merve71 benim bi 17lerde bi 24lerde olmuştu geçiyor merak etmeyin sonra bi dönem olutor yine geçiyor
Merve71 Sedahoca saol canim ama ayaktada çok kalmiyorum is bile yapsam dinlen e dinlen e 3 ay geçer mi böyle inan bilmoyorum 😑
Sedahoca Merve71 valla ben çok hareketliyim bir de pilatese gidiyorum ağrım kalmadı .Çok hareketsizlik de tetikliyor