Laliinnvanilya tugbanurr fiyatını bilmiyorum bende tıp fakültesine verdim kan 1 hafta oldu ama hala kan sonucum çıkmadı sizce normal mi devlette geç mi çıkıyor böyle anlamadım
tugbanurr 29122613 özele gidiyorum tarama testi yapılacak devlette yaptırmak istiyorum ama randevu bulamadim
Elif-59 Ysmnrn medipolde yaptırdım bildiğim kadarıyla özellerde böyle fiyatlar. Devlette randevu bulunamıyor zaten
Ysmnrn Elif-59 ben de ozelde yaptirdim ama ciddi bir fark var .Ekol hastanesinde 345 tl verdim. Acaba icerisinde baska bir detay mi var diye merak ettim.
Betul3737 Elif-59 sizinki 20. Haftada yapılan detaylı ultrason olmasın,çünkü bende Medipol pendikte 200 TL ya yaptırdım 2 Li testi
Elif-59 Ysmnrn hangi ildesiniz? Bilemedim ben de fiyat aralığını hep bu şekilde duydum buralarda. Aynı testtir diye düşünüyorum . Bize de çok pahalı geldi ama haftam geçecekti 2 gün içinde mecburen o parayı verdik
tugbanurr Laliinnvanilya hiçbir bilgim yok benimde kaç günde çıktığı konusunda valla benim de ilk gebeliğim
Ysmnrn Elif-59 izmir. Yine de bu kadar fark olmasi yazik gunah. Neyse sonuclar guzel olsun da insan pek dusunemiyor zaten.