Syfee Bugün protein (spot idrar) yüksek çıktı normalde10-140 olmaso gerekiyormuş benimki 207mg cıktı çokmu yüksek nasıl düşürebilirim C reaktif protein de 0.5 olması gerekirken benimli 14.6 mg cıktı böyle olanlar varmı arkadaşlar nasıl gececek enfeksiyon çokmu yüksek enfeksiyon
Bilge-96 Syfee protein kaçağı enfeksiyondan ziyade tansiyonu da düşündürür tansiyonlarınızı kontrol ediyor musunuz
Anacemi Syfee idrarda proteinin yüksek çıkması gebelikte iyi değil burda üzerinde durmanız gereken enfeksiyon değil tansiyon takibi yaptırmanız preeklamsi açısından takip gerek idrarda proteinin yükselmesi preeklamsi belirtilerinden preeklamsi:gebelik zehirlenmesi eğer bunun diğer belirtileri yoksa tansiyon yüksekliği gibi içiniz rahat eder
Birmelekannedi Syfee canım aynı haftada onun yüzünden doğum yaptım preeklampsi olabilir tansiyonlarini sıkı takip et lütfen
Syfee Tansiyon kaçtan sonra sıkıntı acaba ilk hamileliğim tecrübesizim tansiyonum kaç olursa tehlikeli olur acaba
Gizemavsar Tansiyon 14 üstü tehlikeli canım, benim de ilk gebeliğimde protein kaçağından ötürü erken doğun oldu 32+2de, sürekli tansiyonunu takip et baş ağrın, karnında ağrı, bulanık görme gibi etkileri de oluyo, doktorun bişey demedi mi tahlillerin için ?
Gizemavsar Ben saat başı ölçmüştüm, sakin ol panikte tansiyonunu yükseltir kötü düşünme Allah’ın izniyle bişey olmaz ama doktorun düzenli tahlil istemesi gerek senden takipte olması gerek. Benim şuan öyle her hafta tahlil yaptırıyorum düzenli tansiyonumu ölçüyorum ve stresten uzak duruyorum kendimi yormuyorum. Hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻