babygst Eşimin vardiyasına uymuyor çatlatmanın 36. Saati işte oluyor ilişki akşam 9 olması gerekirken 4 saat öncesinden ilişkiye girsek tutabilir mi bu şekilde tutan var mı
ballibocek babygst benim doktorum (tüp bebek tedavisinde) saati çok önemli demişti. Ama iğne için tabii biz iğne sınrası belli bir süre sonra yumurta toplamaya gitmiştik…
Deletedmom_85 Olur canım neden olmasın. Onun amacı nokta atışı yapmak. Bende çatlatma iğnesi kullandım doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi.eşim işteydi yetişemedi 3-4 saat sonra ilişki oldu bakalım tutacak mı tutmayacak mı bilmiyorum bende beklemedeyim. Kısaca aynı şey benzeri başıma geldi bizde geç olmuş oldu ilişki. Doktora sordum ihtimal var mı diye 24 saat canlı kalıyor Yumurta neden olmasın kısmet dedi. Sende 24 saat dolmadan tekrardan ilişki yaşayabilirsen garanti olur. Femara falan mı kullandın?
babygst Deletedmom_85 çok teşekkür ediyorum canım benim 5. Denemem ilk 3 klomen 4. Femara en son bu yani yine klomen benim yumurtalarım klomenle daha iyi tepki gösterdi bizim sperm sorunumuz var onunla savaşıyoruz bende bir sorun yok eşim 7 ay oldu takvlere kullandı belki olumlu bi sonuç olmuştur diye tekrar başladık tedaviye
Deletedmom_85 babygst rabbim yardımcımız olsun gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah ❤️ oyy oy ne büyük imtihan değil mi? 🥲 Kaç zamandır olmuyor?
babygst Deletedmom_85 çok zor bir durum hele senden sonrakiler hamile kalırsa doğurursa insanın ağlayası geliyor Ay a girdik evliliğin de 27. Ayı. Bir sene istemedik şimdi öyle pişmanız ki daha doğrusu ben istedim eşim borçlardan dolayı istemedi Şimdi ki aklımız olsa ilk günden denerdik tabi Allah’ın takdiri.
Deletedmom_85 babygst bende öyle düşünüyorum 2 ay korunduk sadece ama onu bile korunmasaydık keşke dedik. İnsan pişman oluyor gerçekten. Bizde 14 ay oldu hiç gebelik elde edemedik. Siz hiç gebe kaldınız mı? Benim tutmadı da hiç işin tuhaf kısmı. Kardeşim benden sonra evlendi hamile kaldı bir aya doğumu var mesela 🥲 nasip işi tamamen ya ne desek boş
babygst Deletedmom_85 hiç kalamadım kalsaydım da Allah bilir düşük olurdu sperm şekli de bozuk, bu yönden bazen kalmamış olmayı da hayır olarak düşünüyorum
Gamzekeser Canım ben de iki aydır çatlatma iğnesi vuruluyorum ama doktor bana hiç şu saat olsun demedi bugün iğne oldum yarın akşam olsun ondan sonra da 2 gün ara sonra ilişki dedi bence saatin çok bi farkı olmaz
Deletedmom_85 babygst morfoloji kaç? Bizim 2 doktor gebe kalmaya engel değil demişti ama, bence zorlaştırıyor
Gamzekeser babygst bi sorunumuz yok ocaktan beri deniyoruz mayısta kimyasal gebelik yaşadım sonrasında olmadı tedaviye başladık daha fazla beklememek için
babygst Deletedmom_85 devlet hastanesinde yaptırdık değer olarak yazmıyor morfoloji 4 maddelik anormal şeylerden bahsediyordu 2 madde ye düşmüş o anormal şeyler en son 3 ay önce yaptırdı