egemomss 3 gün önce sezeryan doğum yaptım. Haliyle ağrılarım var ama en çok dikiş olan yerlerin yanması beni çok zorluyor. Ne zaman geçer acaba?🥺 Krem vs vermedi doktor açık duruyor dikiş yeri. Bir de kaç gün sonra duş almıştınız?
gamzosgamzos egemomss ben eve geldigim gibi dus almistim 2.gun yani ama bana su gecirmez bant yapistirmisti doktor 1 haftaya baya hafifliyor yanma gecmis olsun Rabbim analı babali buyutsun yavrunuzu
eminegulbalci egemomss eczaneden su geçirmez bant almıştım günlük duş aldım doktor su dokunmasın demişti. Günde 3 kere batikon ile pansuman yaptım yanmasına kaşınmasına çok iyi geliyor.
Rabia04_09 egemomss Normalde ertesi gün hemen duş alınabiliyor ama ben 4 gün hastanede kaldığım için orda duş almak istemedim eve geçer geçmez almıştım. O yanma belirli bi zaman devam eder ama gerçekten o yanma oldu mu insanı çok rahatsız ediyor ben yattığım yerde sürekli anne yanıyorum anne yanıyorum diye sayıklıyordum😅 şu an gülüyorum ama o zaman gerçekten acı bir durumdu
Kardelen_espark egemomss eve geldiğim gibi duş almıştım ve yanma içinde 10 dk aralıklı buz koyuyordum beze sarıp rahatlatıyordu beni ☺️
egemomss gamzosgamzos Bana doktor gerek yok dedi o açık bir şekilde bugün duş almamı söyledi. Çok teşekkür ediyorum🙏
egemomss eminegulbalci Benim doktorum hiç gerek yok dedi. Neyse ki duş aldım çok iyiyim sorun olmadı.
kuzeymomsss egemomss benim bildiğim dikiş yerine belli bir süreye kadar su değmemesi gerekiyor. 10 gün sonrası su geçirmez bantımı çıkarmışlardı ona rağmen duştan sonra hemen kurula demişlerdi. Nasıl açık bıraktılar ki doğumdan sonra sonuçta bant oluyor taburcu olurken mi çıkardılar
Dark egemomss eve gelince duş aldım, açık kalsin hava alması lazım, nemli bırakmayin yeterli Su dan korkmayın duş alırken, hava aldıkça iyileşiyor zaten, iz falan kalmıyor orda Agrilae bir iki güne geçer en fazla, bol bol hareket edin ama yatmayın
egemomss Dark İnşallah dediğiniz gibi olur,hele ki dikiş yerinin yanması çok canımı acıtıyor😕 Duş aldım şimdilik sorun yok.
egemomss kuzeymomsss Evet taburcu olmadan bir saat önce pansuman yapıldı ve açtılar. Taburcu olmadan 10 dakika önce de son pansumanımı doktorum yaptı. Ertesi akşam duş alabilirsin dedi hatta dikişli yerimi iyice yıkamamı söyledi. Dün akşam aldim duş bir sıkıntı yok şuan.