Boncukveannsi Kızlar doğuma kaç hafta ve ya kaç ay kala sezeryan günlerinizi aldınız, benim 2 hafta sonra kontrolüm var, tam 30 haftalık oluyoruz, gittiğim de artık sezeryan gününü belirler mi doktorum artık 🤗
sema_mom Boncukveannsi hastaneden hastaneye değişir. Ama benim gittiğim hastanede 35 haftada veriyorlar gün 😊
280322- Boncukveannsi Henüz erken gibi ama nst ye 32 den sonra girmeye başlayınca ufak ufak konuştuk bizde 34 ,35 haftayken tahmini konuştuk şimdi 36 da gün alacağız tabi doktora göre değişir bu işler
eminegulbalci Boncukveannsi devlet hastanesi ise 39dan önceye gün vermiyoruz doktor bana 34-35 haftalarında gelirsin 39haftaya göre gün verilir demişti. Ama özeli bilemem tabi
280322- Boncukveannsi benim doktorum öyle yaptı ama 30 da da giren var sanırım biraz değişkenlik gösterir sanırım
Boncukveannsi eminegulbalci hım özele gidiyorum kuzum ben, devleti doğum için düşündüm de ebeleri çok acımasız diye duydum😏
nevzatbaskomser Boncukveannsi 32 haftalıkken almıştık biz günü. İsteğe bağlı sezaryen olcam demiştim ayarlamıştık
Asli_d_v_m Boncukveannsi 36 haftalıkken gittim geçen cuma yani 25 kasina gün verdi 38 de sezaryen olacağım yani
Ada60 Ben bugün kontrole gittim 33 haftalık hamileyim nstye girdim doktorum sezaryen için gün verdi 38+5 te olcak inşallah 26 Aralık sabah 08.30 a gün verdi 🙈
Asli_d_v_m Boncukveannsi yani kimisi biraz daha bekleyebiliyor doktora göre değişiyor ama ben artık dayanamadigimi söyledim doktoruma o da 38 de alalım dedi bebeğin durumu da iyi çok şükür 😊
Asli_d_v_m Boncukveannsi bakalım hayırlısı sağlıkla doğsun başka bişey istemiyorum şeker çıkmıştı çünkü iki buçuk aydır korkuyla geçti hep