ebrarmom08 Merhaba kızlar ☺ kızımın öğretmeni için hediye arayışındayım aranızda öğretmen anneler varsa veya öğretmene hediye alan anne adayları neler aldınız öğretmenler genelde nasıl hediyelerden hoşlanırlar sizce farklı değişik hediye fikirleriniz varmı acaba ☺😇🥰 Anasınıfına gidiyoruz 😇
1anne2bebe ebrarmom08 biz sınıfça para topluyoruz trendyoldan iki kişilik kahve seti var onu sipariş edicez bu şekilde yapabilirsiniz. Kişisel hediye istiyorsanız da isme özel defter kalem kupa yapıyorlar o şekilde yapabilirsiniz.
Ogretmenanneyim ebrarmom08 bir ögretmen olarak yorum yapayım 🙊 eğer tek siz alacaksanız D&R den bir hediye kartı alabilirsiniz. Gecen yıl bir velim bu kupoandan alıp tatlış bir not defterinin içinde getirmişti cok hoşuma gitmişti.
ebrarmom08 1anne2bebe bizde aslında toplu para toplayalım dedik fakat her Veli’den farklı bir fikir çıktı ortayı bulamadık henüz pek bişeyde kalmadı. Ben hazır tutuyum kafamda da 🥰😃
Balahatunn Ciceksepetinden isme ozel kupa, kalem, defter ve matara setini aldim. Bana gelse sahsen cok mutlu olurdum 😊