Elvin37 Önümüzdeki hafta sonu detaylı ultrason giricem doktoruma sordum 20 dakika sürüyor dedi az değil mi bütün organlara bakilir mi 15 20 dakikada
Serap32 Elvin37 dün yaptırdık bizde 20 dk falan sürdü herseyine baktı tabiki oğluşum gösterdi benden önceki bayanın tam bakamamisti bebeğin duruş pozisyonunu değiştirmesi için yürümesini söyledi biz sorun yasamadik
Deniz3440 Çarşamba günü yaptırdım aşağı yukarı benimkide okadar sürdü yarım saati bulmamıştır yani ve herşeyine bakıldı.
Ozgee123 Detaylı ultrasona peki periontoloji doktorunamı gözükmek gerekir yoksa normal kadın doğumcu yeterlimi?
Elvin37 Devlette yer bulamadım özelde yaptircam 800 liraya o yüzden düzgün bakilmasini istiyorum doktorum 15 20 dk dedi bana az geldi başkalarından 45 dk 1 saat diye duymustum
Melike_nur53 Elvin37 genel olarak öyle canım 15 20 dk hep aynısını duyuyorum bende geçen hafta yaptırdım 45 dk sürdü nerdeyse ama hemşiresi de bakmak istedi ondan
Duygumert Benimki yaklaşık 1 saat sürdü damak yapısından tutun parmak sayısı beyin gelisimi herşeye bakıldı 20 dakika az gibi gerçekten
Serap32 Duygumert bizimde herseyine baktı çocuğun pozisyonuda önemli 10 tanede resim verdi resim alırken bı daha baktı 20 dk ultrason sürdü eliyle yüzünü kapattığı için çikolata yiyip yürü gel dedi tekrar baktı