gozdesya Annelerim 1 ay içersinde sanırım 5 kilo aldım , çok korkuyorum , sizler ne durumdasınız 20.haftaya kadar kaç kilo aldınız ? Beslenmeyle ilgili fikir ve önerilerinize açığım
Gamzecem gozdesya 10. Haftamız şuana kadar kilo almadım doktorum zaten ilk hafta gittiğimde şey demişti 20. Haftaya kadar kilo almayı önermiyorum dikkat edelim demişti çok şükür korkuyordum ama almadım ilerleyen haftalarda ne olur bilemem 🤣
menesse Ay ben de çok yiyorum ve gerçekten acıkarak yiyorum karnım kazınıyor ve daha 10.haftadayım hiç normal değil
Sinemtun Çok normal kilo almamız benim doktorum her ay bir kilo alabilirsin 6. Aydan sonra bu sayı artar demişti benim 22. Haftam bitiyor toplam 6 kilo aldım🤭 önemli olan bebişlerimizin sağlığı zaten hiç strese girme keyfini çıkar 🥰
CmreKsidar gozdesya 19+5 hiç kilo almadım ama bu zamana kadar hep kustum yiyemedim yavaş yavaş yemeye başladım haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek ☺️
Kubrakck2222 gozdesya 21. Haftamdayım 6 kilo aldım 🤭 sağlığı yerinde olsun da ben kilo alsam da olur önemli değil veririz 🥰