Gokceee__23 Bnde düşünüyorum baglatmayi, bu 4.sezeryanim olucak.sezeryan ağrısı harici bir ağrı yaşadınız mı? Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok olanlar varsa yaşadıklarını anlatabilir mi rica etsem
Merel Gokceee__23 Beni yanlis anlamayin ama keyfiye bağlanmak dinimizce günahdır.. Eğer sağlık sorunumuz varsa ozaman olur ama diyer türlü keyfiye günahdır.. Bunu göz önününuze alarak karar verin
Ada-Uras-Asya Gokceee__23 bende 4. Hamileyim we sezeryan hepsi bende bağlatmayı düşünüyorum tam yazacaktım postu görünce sewindim yanlız değilmişim
Busracnbr Gokceee__23 Ben baglattim. 3 ay geçti üzerinden ve hiçbir şekilde ağrı sızı hissetmiyorsunuz. Günlük yaşama devam ediyorsunuz.
Ada-Uras-Asya Merel ama zaten 4. Sezeryan bile risk bağlatmasak napalım ben spiral taktıramıyorum kabul etmiyor rahmim emzirdiğim için ilaç atamıyorum eşim asla korunmuyor we çok çabuk tek damlaya bile hamile kalan biriyim mecbur kaldım bende bağlatmayı düşünüyorum Allahım affetsin
Gokceee__23 Merel dinimizce evet keyfi bağlatmak günah.amaa 4.sezeryan benimkisi ve Dr bir dahaki gebelik oldlursa hayati risk taşıdığımi söylediği için ölmektense baglatmayi tercih ediyorum diyelim.ilahiyatci bir hocamizada danıştım zaten.
yabansena Ada-Uras-Asya ben fetvasını dinledim doktorunuz bidahaki doğumunuz riskli olur vücudunuz 5. Sezeryanı kaldıramaz dediyse bağlatabilirmişsiniz. Yada kronik şeker hastalığınız kendi hayatınızı riske edecek şeyler varsa ozamanda caizmiş. Benimde 4.gebeliğim bu doğumu sezeryan düşünüyorum ama ilk 3 doğumumda normal doğum olduğu için bağlatmam caiz değilmiş. Sezeryan sınırı 4 diye biliyorum. Doktorunuzla bunu konuşun. Doktorunuz evet vücudun 5.sezeryanı kaldırmaz derse sorumluluk zaten sizden kalkıyo.