Momm278 15 aylık oğlum var çok hareketli şu ara çok eziyetli sürekli kucağıma gelmek istiyor 13 haftalık ta hamileyim karnım ağrıyor sanki biraz korkuyorum acikcasi
Mustafayigitvebeytugannesi Momm278 canım benimde bebeğim 1 yaşında bende 16 haftalık hamileyim akşama kadar nerdeyse kucağımda ama şükür sorun yok senin dediğin gibi arada karnım ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi bazen kasık ağrısı falan oluyor ama dinlenince geçiyor.
Gulsum_coskun Momm278 ay aradığım post benimde 2 yaşında oğlum var kucak vs çok yoruyor bende 12 haftadayım kaşık alt karın bölgemde ağrı var bende çok korkuyorum Allahım onları korusun bize kolaylık versin inşallah ayın 1inde gidicem doktora daha var inşallah geçer önemli deildir umarım
Basaksann 13 haftalıkken rahim genişliğinden dolayı karın kasık alt taraf ağrısı olur diye biliyorum canım
minikavakado 2,5 yaşında koca bebeğim var arada kafada atıyor ani çarpma vurma sürekli oluyor koruyabildiğim kadar korumaya çalışıyorum 13 haftalığım bendede regl sancısı ağrısı var :/ ama böylemiydi bilemiyorum unutmuşum