Aysnr11 Merhaba kızlar bu platformla alakasız bi soru olacak ama belki aranızda bilen vardır diye soruyorum. Ben e-ticaret çanta satışı yapmayı düşünüyorum instagramdan ama kargo şirketleriyle anlaşma yapamıyorum vergi levham olmadığı için bu işlerle uğraşıpta kargo şirketiyle başka türlü anlaşanlarınız var mı veya vergi levhası dükkan olmadan alabilir miyim bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir miii 🌸
eylulicten Aysnr11 vergi levhasi isi cok zor bacim. Yeni is kurduk magaza aciyoruz vergi levhamiz anca cikti bi de denetime gelecekler. Bir muhasebeci ile gorus anlas bence cunku vergi levhasına bizim o basvuru yapti
Meryem1071 Aysnr11 canım vergi levhası çok kolay çıkarılıyor İnternet üzerinden satış olduğu için bir muhasebeci bul sen sadece imza atmaya git o senin yerine herşey hallediyor zaten bende aldım trsndyoldam satış yapıyorumyoksa kargı ücretleri çok pahalı şuan vergi levhası çıktıktan Sonra da istediğin siteye başvur kabul ediliyor zaten
Aysecan0335 Sürat kargonun kredili kargo sistemi var biraz araştır istrsen kafana yatarsa onu kullanabilrsin , kredi yüklüyorsun yüklediğin kredi miktarı ne kdr çok olursa ödediğin kargo bedeli azalıyor
Betulkayaa1 Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde satiş yapıyorum aktif mağazam var,ama vergi levhası olunca kargolar daha uygun olacaktır. Özellikle Trendyol ile gönderim kargoları normal fiyatlara göre çok daha uygun oluyor .
Aysnr11 Betulkayaa1 ben evden satış yapıcam instagram, dolap uygulamasından trendyoldan da satış yapmak istiyordum ama vergi levhası istiyor üyelik için bi mağazam olmadığı için vergi levhası alamaz mıyım, alabilir miyim 😄
Betulkayaa1 Aysnr11 vergi levhası olmadan olmuyor ,ama şahış şirketi işlemleri oldukça kolay . Ve mağaza açmak için yeterli oluyor.
Dematrions Aysnr11 bende dolap ve gardropstan ürün satıyorum .vergi levhası vs hiç birşey yok .kargoyu alıcı ödüyor .sizden satisiniza göre makul hizmet bedeli kesiliyor .oda şuanki çıkan kargo ücretine göre çok çok makul rakamlar
Aysnr11 eylulicten peki ben kargolarımı nasıl uygun bir fiyattan göndericem 😄 40 tl kargo parası çıkarıyorlar bi çaresini bulmam lazım
Aysnr11 Gzmklncc ordan da satıcam ama trendyol ve instagramdan da satış yapmak istiyorum 5 milyarlık mal aldım bi tek dolaptan satamam gitmez yani 🤷🏻♀️
Aysnr11 Meryem1071 Peki ne kadar ücret çıkıyor bu işlemlere vergi yılda mı satışa göre mi belirleniyor
aynenkezoaynen Aysnr11 neden gitmesin ben dolaptan 40 bin liralık ürün sattım hala da satmaya devam ediyorum öyle düşünme sen yükle ürünlerini Allah büyük