beyazgull Kızlar sleepynin yenidoğan 1 numara 126 adet aldım .şimdi malum kasım indirimleri var 1 numara yeterli mi 2 ve 3 alayım mı kaç tane alınır bilmiyorum yardım eder misiniz ☺️
Edafmo beyazgull bence 120adet yeterli yenidoğan için. 2 ve 3 numarayı da henüz almayın derim ben, bebişe yarayacak mı bez siz memnun kalzcak mısınız bakın ona göre alın. Kullanmadan denemeden bez stoğu yapmak bana mantıklı gelmiyor pek
Hayrunnisakygsz beyazgull ben 80 adet kullandım ve sonra küçük geldi 2 numara ve 1 numara arasında fark yok daha fazla 1 numara almayın bence. Bide stok yapmayın alerji psik yapabilir bizde öyle oldu başka markaya geçtik
Mervecenik Ben 140 150 arası aldım. Ablamın sayılarını örnek alarak gittim 😁 sonra 2 numarayı almaya geçtim. Kullanmak nasip olmadı henüz 🤗
beyazgull Esra_4572 canım trendyol saatlik indirimden süresi bitti , hepsiburada da ama sleepy bir alana ikincisi 1 tl indirimi var ona bak istersen. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-sleepy-urunlerinde-2-si-1tl