ogretmenHnmm merhabalar ben klomen gebesiyim aynı sizin gibi adetimin 2. Günü gittim 5 gün kullandım günde 2 tane bitince kontrole çağırdı, gittim istediğim boyuta gelmwdi dedi ama ben uzunutuden mahvoldum olmayacak bu ay dedim iki gün daha kullandim ilaci. sonra gel vs demedi bana bende doktor ilgilenmiyor sandim sordum ne zaman gelecem diye bekleyecegiz dedi egerki adet olursan yine gel tekrardan baslayacaz dedi. 2 veya 3 gunde bir iliskiye girmenizi tavsiye ediyorum size, biliyorum cok zor ama sıkıntı stresi olabildigince sifira indirmmeye calisin sonra bekleyip dua edin. sunu da soyleyeyim bende adetime 10 gun varken cubuk test yaptim tek cizgi çıktı olmadı bu ay diye üzüldüm sonra eşimin zoru ile hasteneye kan vermeye gittik belki vardır nerden biliyorsun dedi umudum yoktu ama gittik kan verdik öğleden sonra sonuç almaya bile gitmeyi düşünmüyordum çünkü üzülmekten korkuyordum umut baglamiyordum kendime. Eşimin zoru ile sonuç almaya da gittik danisma ne için kan vermistiniz dedi gebelik icin dedim pozitif yazıyor doktora gösterin ama yine de dedi. Değerim 16 çıkmıştı yani bebek daha çok yeni geç döllenme olmuş. Şu an 17+6 dayım klomen ile. Belki sizde de geç döllenme olur. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin hep dua edin eminim ki rabbim bı gün siz ve sizin gibi isteyen herkese nasip eder🙏🏻 umarım anlattıklarımla size yardımcı olabilirim. Dualarimdasiniz♥️