Tubitooooooo Haftadayım ve göğüs altı batmalarım gün geçtikçe artıyor, hiçbir pozisyonda oturamıyorum hep acı hissediyorum,acıdan yorgun düşüyorum artık, çözümü var mı bilen var mı arkadaşlar yardım lütfen 😞😞
Skrnslmn Tubitooooooo uzanarak vazelin nemlendirici yada zeytinyağı sürüp masaj yaparak yedirin o bölgeye biraz olsun iyi geliyo 🙏🏻 30.haftadayım bayadır yaşıyorum bu derdi, umarım iyi gelir
Zarife Tubitooooooo 26 haftaligim benimde bu hafta basinda basladi sol gogsumun alti batiyo ama nedense aksamlari bide sirtimin sol tarafi gercekten cok zor oluyo bazen dayanilmicak gibi ama hersey bebislerimiz icin rabbim yardim etsin hepimize bel agrim da artiyo gunden gune 😑😑😑😑
Yasemin4242 Tubitooooooo bendede var canım o 32+1 şekilden şekile giriyorum birde oğlum baş aşağı ayaklar yukarıda orayı tekmelediğinde nefes alamıyorum bazen ama napalm katlanıyoruz 😊
semabrcn çok dik oturmak gerekiyor oda yorucu bişey ama evde otururken bacaklarımı normalden az daha fazla açarak dik oturduğumda belime de kalın yastık koydugumda biraz rahat edebiliyordum.
Tubitooooooo Tavsiyelerinizi dinleyecem arkadaşlar, haftalar ilerledikçe vücut ağrıları artıyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ☺