Edda28 Kızlar merhaba Esenyurt Beylikdüzü farketmez bildiğiniz gittiğiniz temiz ve iyi bir kadın doğum doktoru var mı ve muayene ücretleri doğum ücretleri nasıl bilgisi olan yazabilir mi
Cyln_34 Edda28 esenyurt yeni hayat hstanesine gidiyorum muane 150 nst 85 nirmal dgum hafta ici calisma saatelerine denk gelirse 2750 mesai saatleri disina ve hafta sonuna gelirse ayriyetten 1500 tl meral hanima gidiyorum
sumblogg Edda28 esencan hastanesi Ahmet Mahmutoğluna gidiyorum, gayet iyi doktor 300 muayene ücreti. Doğum hakkında bilgim yok
Merve1905 Medilife ali sunay beye gidiyorum 2.gebelıgım ılkınde de ona gottım.cok tatlı guleryuzlu bı hoca.250 muayene ucretı dogum ogün birine derken duydum 5.500 zorunlu sezeryan dedı bende zorunlu sezeryan olacagım ıcın o fıyat bıtek aklımda kalan
Edda28 Merve1905 çok teşekkür ederim araştırıcam benim 3. Sezeryan olucak kendi doktorum şehir dışına gidiyor son dk doktor arayaşına girdim.
Edda28 Reyap ya sorun yaşadım o yüzden gitmek istemiyorum oraya etlik dediğiniz tıp merkezi hangi doktor peki doğum gittiğiniz biri var mı
Ayse5960 Edda28 cihan eşitken etiklife hastanesi muanesi 150 tl iyi doktor ben bir ay devlet bir ay özel yapıyorum fazla paralara gerek yok kan tahlilimide Sağlık Ocağında yapıyorum
beyazgull Cyln_34 bende Meral hanıma gidiyorum doğum ücretini hiç sormamıştım öğrendiğim iyi oldu doğum ocağın ortasına geliyor fiyat değişmez umarım
Edda28 Semaaaa1 ücreti çok canım ya bizi aşar orası doğumu düşünemiyorum çöm pahalıya geliyor teşekkür ederim