Thekaraman Merhaba güzel anneler ☺️ Folik asit , Progestan, gyno ferro sanol, Devit 3 Oral Damla, Dedox aranızda bu ilaçları hep birlikte kullananlar varmı ? 9+2 günlüğüm çok fazla ilaç geldi bana da sizlere danışayım dedim 🙄🙏🏻☺️
deletedmom6295 Thekaraman muhtemelen kan değerleriniz düşüktür ve kanamadan dolayı d vitamini demir ve b12 takviyesi alıyırsunuzdur. ben gyno ferro progestan folik asit euthrox kullanıyordum sizin haftanızda. içinde folik asit b12 ve demir olduğu için değerlerim de çok düşük olmadığı için ekstra birşey vermedi. 28. haftada sadece euthrox ve gyno ferroya devam ediyorum başka takviye kalmadı
Thekaraman Msalbyrk evet bugün doktorum verdi b12 d vitaminin düşük Progestan şimdilik kullanıyorum kanama alanım vardı diye ama bugün kanamam gözükmediğini söyledi umarım bir daha gerek kalmaz
Thekaraman Maviii daha bugün kullanmaya başladım ilaçlarımı onlar da takviye amaçlı vitaminler zaten eksiklik varsa onu kapatmaya yarayan ilaçlar diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı midem çok seve seve almasa da mecbur kalınca içiyoruz 😍
Thekaraman deletedmom6295 evet kan değerlerimde düşüktü. O yüzden başladım zor olsada içiyorum mecburen 🙏🏻