Eddakayaa Kızlar bizim son 26 günümüz kaldı ama takılı kalmış gibiyiz hiç bitmicek gibi hissetmeye başladım 😂 sizlerin son kaç günnn nasıl geçiyor günler 🌸🥰
Prenses34_annesi Eddakayaa bizimde son 85 günümüz kaldı kızımla o kadar kavuşmak istiyorum ki bizde de sanki birisi zamanı durdurmuş o 99 dan sonrası hiç almayacak gibi sanki 🥰
Aleynaerayy22 Eddakayaa son 55 günümüz kaldı bel agrisi iyice arttı bende 😥magnezyum da fayda etmiyo bele
Ezonunannesi16 Eddakayaa son 34 gün ama gerçekten dediğin gibi geçmiyo ya. 8 ay nasıl geçti hiç anlamadım ağrısıydı,bulantısıydı uykusuz geceleri derken son 1 aya girdik ama hiç zaman gecmiyo gibi hep yerimizde sayıyoruz sanki 😂
Eddakayaa Aleynaerayy22 al benden de o kadar bel ağrısı yalancı sancılar hepsi hatsafada ama olsun zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır 😂 dayanıcazz azz kaldiiii🌸🌸🌸
nunmasallari Aleynaerayy22 YouTube hamileler için pilates egzersizleri var, instagramda da var. Epey rahatlatıyor. 🥰
Eddakayaa Zynpbr00 az kalmış bende bı 20 den kurtulsaydım 😂 bide ben bebeğimin suratını hiç goremedim ya bikere görmek için ozele gittim ondada poposunu döndü yine göremedim hiç bilmiyorum nasıl birşey cikicak 😂 heyecan korku ve geçmeyen günler 🌸
Eddakayaa Ezonunannesi16 aynen su gibi geçti 8 ay ama ikili sayılarda takılı kaldık 😂 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏
Aleynaerayy22 Eddakayaa evett az kaldı hayali bile güzel 🥹🥹😍🥰 yalanci sancılar bende olmuyo galiba ya da ben anlamıyorum nasıl bisey oluyo canim
Eddakayaa Aleynaerayy22 benim belden giriyo kasıklarıma vuruyo ağrılar canım bide karnım çok kasılıyor sanki bebek içerde kendini toplamış ittiriyo gibi ama düzensiz oluyo belli bı dk aralığı olmuyo ntsde 60a kadar sancıyi gördüm yukarısı olmadı gerçek doğum sancısını çok merak ediyorum 🥰
Eddakayaa Aenia dimi 😂bide normal doğum olucağı için ya diyorum 40 haftadan fazla beklerse 🥴 sezeryan olsa ne güzel günümüz belli olurdu hemencik doğsun kucağıma alıyım istiyorum sabirsizim 😂
Eddakayaa sersss kıskandım suaaannn 😂😂 çok az kalmış senin darısı çabucak bize inşallah 🙏 sağlıkla gelsin 🌸
Ezonunannesi16 Eddakayaa inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebisleri. hepimizin hayırlı kolay bı doğumu olur inşallah
Aleynaerayy22 Eddakayaa yaa benim kasiklarima agri vurmuyor da belim agriyo cok yorulunca bide bebek dediğin gibi ittiriyor sanki içerden hep biryere toplaniyo gibi o kasılma mi oluyomuş 🫣 tecrübesiz olduğum icin bilmiyorum hiç İnan ki doğum sancısını anlarım inşallah 😂😂
Eddakayaa Minik-can 8. Aya kadar bı 20 kilo aldım çok çabuk şiştim ama şimdi kilom aynı son bı ay içinde 1 kiloya yakın almışım yavaşladı kilo alımım şükür