duyguyunus 23 haftalık hamileyim cok sık idrara cikma şikayetim var benim gibi olan varmı neden olabilir ?
MerveGmss duyguyunus bebek büyüdükce rahime baskı yapıyo idrar torbasınada haliyle sık geliyo :) daha bol su içince hiç çıkamazsın
HasretEmre duyguyunus bende 21 haftalığım sabaha kadar rahat 7 8 defa gidiyorum tuvaletin önüne yatak yapcam inan bezdim 😣
Kanarya duyguyunus o haftalarda gece 4-5kez uyandığımı bilirim 😬 Gayet normal, şimdi 34.haftadayım gece 1-2ye düştü çokşükür
MerveGmss HasretEmre bende gece iki kere kalkıyorum mecbur bide cok geliyo aşırı bi baskı oluyo kasıklarımda 😂
HasretEmre duyguyunus benim ilk hamileliğim uyumuyorum resmen yarasa gibiyim 12de yatağa giriyorum 8 de kalkıyorum ki 8 e kadar da dediğim şekilde kafamı ne tarafa sürtsem de kıvılcım çıkartsam bide benim kızım çok hareketli ondan da olabilir 😣
duyguyunus Kanarya akintiniz falan varmı benim var enfeksiyon falan mi var ki ondan da olabilir sorucam doktora
ebru23 duyguyunus normal.bisey bu ben 12 haftaligim surekli tuvetteyim sorun yok yani bebek buyudukce mesaneye baski uyguluyo surekli doluyo
Kanarya duyguyunus çok az akıntım oluyo tabi sık sık çamaşır değiştiriyorum ama idrar yollarımda enfeksiyon vs çıkmadı sonuclarım hep temiz çıkıyo