AnneAdayiiiiii Kızlar selamlar yarın regli günüm . 3 gün önce açık tonda kahve akıntı geldi dün gece bitti . Ama kesik kesik ve az geldi Yerleşme dedikleri böylr bişey mi oluyor yardımcı olabilir misiniz?
Ayayka AnneAdayiiiiii erken gebelik testinde çıkıyor ben yerleşme kanaması görmedim ama arkadaşım da aynısı olmuştu
AnneAdayiiiiii Minik_annee testte ve kan testinde pozitif çıktı ama leke beni biraz şüpheye sokuyır doktor bekleyeceğiz beta değerlerini takip edeceğiz dedi
Cicek_ Benimde adet günüme 5 gün var ama dün akşam ara ara açık pembe kan geldi, bugün de devam etti bi süre. Ümitlenmeyeceğim dedikçe böyle şeyler oluyor 🙈
AnneAdayiiiiii Cicek_ evet pozitif kan verdim o da pozitif . Lekem de çok az kaldı inşallah biter de başka bişey olmaz dua edin 🫶🙏🏻
Cicek_ AnneAdayiiiiii Ay çok sevindimm, Allah sağlicakla kucağına almayı nasip etsinnn. İnşallah isteyen herkese nasip olurr. dua et bizler icin de :)
AnneAdayiiiiii Tucemsiiii inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım sende 🫶