Esraliiii Ne yemek yaptınız kızlar veya yapacaksınız ben sebzeli mercimek çorbası,kıymalı kapuska mevsim salata tatlı oakrakta kızımı yicez
Aleynaerayy22 Esraliiii tavuk yapmıştım dün fırında pilavım var tarhana çorbası tatlı olarak yapmadım bisey belim agriyo zaten hiç uğraşasim gelmiyor artık 🥲
gokce66 Esraliiii eşim yok bende tekim ama canım fırında sadece mantar çekiyor sotesiz katkısız sadece mantar 😊
Deletedmom_85 Pazara gideceğiz eşimi bekliyorum. Balıkkkk çekiyor canım hamsi alacağım pazardan ve bol yeşillik 🤤🐠
Azizinannesi2 Esraliiii afiyet olsun ❤️ eger yaparsam şehriye çorbası pilav üstü tavuk yanina cacik belki tursu çıkarırım oyle yani canımın istemesi lazim once 😂😂
gokce66 Esraliiii Aynn asko çıkın çıkın gelin valla 😃 tekim zaten. Bu arada canın çektiyse hakkını helal et normalde yemek postlarına bakmiyodum yazmiyodum da sen paylaşınca yazayım dedm
Siracinannesi Esraliiii Akşam annemler bizde ☺️ Şehriye çorbası Salata Tavuk sinitzel yanına Beşamel sos Sebze haşlama (brokoli, havuç, patates) Kabak mücveri Havuçlu tarçınlı cevizli cupcake yaptım birde ☺️