gokce66 Ben Trioid hastasıyım ve bu yüzden 3 yıl da tedavi görüp hamile kaldım. Daha 3 ay öncesine kadar Sağlıkocaklarinda TSH testleri yapılıyordu şimdi ilçelerden dahi test kitlerini kaldırmışlar 😡 şaka gibi…. Benim 15 günde bir Tsh değerlerime baktırmam gerek ve 15 günde bir BÜYÜK ŞEHİR HASTANELERİNDE dahiliye yada dogum doktorlarına randevu bulmam imkansız. Siyaset yapmıyorum ama kim sebep oluyorsa gerçekten ALLAH BELASİNİ VERSİN ya. Özel Hastanelerin kucağına attılar resmen bizi 😡😡😡😡☹️
Gulaykrr gokce66 sağlık ocaklarında kanlar beklediği için TSH hep yanlış cikiyor zaten. Bı kaç kere baktırdım doktor sağlık ocağında bı daha baktirma dedi. Ondan sonra hep hasthaanede baktirmaya başladım Arada barizde bı fark vardı
2022bebeki gokce66 Pazartesi yaptırdım daha ama tsh, serbest t3/t4 e de bakıldı. Şaşırdım açıkçası ayda bir veriyorum ben kan çünkü
Asyabuse Allahın d vitaminini bile yapmıyor benim sağlık ocağı, bütün gün mhrsde randevu kovalıyorum dahiliye için. Her gittiğimde aç açına saatlerce hamile halimle bekliyorum. Randevuymuş peh.. 10daki muayeneye 11.40ta içeri girdim ya
gokce66 Asyabuse hastaneler büyüdükçe hizmet azaldı resmen keşke yeni hastaneler olmasaydı da eskisi gbi sabahtan gidip işimizi öğlene kadar görseydik yaaa
gokce66 2022bebeki Büyükşehir hastanelerinde varmış yalnızca ilçe devlet hastanelerinden ve sağlıkocagindan geri alınmış test kitleri
2022bebeki gokce66 Dünya saçması bu seferde hastanelerde yığılma olacak randevu zaten bulunamıyor hiçbir mantığı yok😒
Elyesa gokce66 ilk gebeliğim de 5 yıl önce sağlık ocağında gebelik için kan verdim, şimdiki hamileliğimde sağlık ocağı biz bakmıyoruz dediler hastanede verdim kanı 🫣 aşırı saçma bi olay..
gokce66 Elyesa ciddimsn bak iste gittikçe zorlaştırıyorlar kapatılsın o zaman boşa maaş vermesinler onlara da biz evde de bakıyoruz kiloya boy a
Elyesa gokce66 gerçekten öyle hastaneler de zaten randevu zor bulunuyor bari ufak tefek şeyleri sağlık ocakları üstlensin
mysweetbabyy gokce66 sağlık ocağında kan testlerinin sonucu güvenli değil zaten triod hastası iseniz orda baktırmak doğru olmazdı bana kendi sağlık ocagimdaki dojtorum riskli gebesin burda yapılan testlere asla güvenme demişti
gokce66 mysweetbabyy ben saglikocaginda olup olmamasında da değilim İl merkezinde ki Büyük Şehir hastanesinde yapılıyormuş sadece o da dahiliye isterse ona da sıra bulabilirsem