Cansel2017 Hamiş anneler hamilelikte mısır patlatmasi zararlı mı karşı komşumuz mısır patlatmış kokusu eve kadar geldi o kadar canım çekti ki hemen kalktım mısır patlatim
Aleynaerayy22 Cansel2017 bir zararı yokk canım ama fazlaya kaçma ben bi kez fazla yedim kustum hepsini geri yağlı olduğu icin mideme dokunmuştu 😂
Mom-babyyy Cansel2017 ben geçen haftalarda müptelası olmuştum hergun yiyordum dün kontrole gittim herşey çok şükür iyiydi çok takmamak lazım yoksa bebeğe herşey zararlı diyorlar zaten
Kayseri Herseyin fazlası zarar canim bir kereden birsey olmaz bence😊 bende canımın çektiğini yiyorum bir kereliğine birsey olmaz diye😅
Aleynaerayy22 Cansel2017 canının istediği ye kendini sınırlama şunu bunu yemeyeyim diye İnan çok koruduğunda kendini daha çok basına bisey geliyo insanın mısırdan bisey olmuyo yanı yağlı olması haricinde azar azar bende yiyorum 🤣 13 kilo aldım toplamda
Biromur Cansel2017 Bende hamileyken bakmıştım fazla yemediğin sürece faydası olduğunu görmüştüm nette
Cansel2017 srnglcskn aynen valla canım istedi yedim biraz çokta iyi oldu valla 🙂bişey olmaz arada ve az yemekten
Guzelanne56 Cansel2017 ben haftada 2 3 kere yıyorum hem seviyorum hemde canım cok cekıyor cok şükür bı problemını yaşamadım ama fazlası zarar tuzunu az kullanın
Cansel2017 Guzelanne56 ah canım ben o kadar yemiyorum da ama canım cekince yiyorum tuzsuzda tadı olmuyo valla tuzlu yiyorum malesef
Guzelanne56 Cansel2017 hazır paketler de tuzlu oluyor maalesef ben yıyorum arada yemekten sorun olmaz yoksa geçmez bu hamılelık valla