Ksksks Temmuz bebislerii🤱🏻 Kızlar bebeğinizi ultrasonda gördünüzmü? Kalp atışını duyanlar var mı? Vee belirtileriniz neler? Gelin sohbet edelimm..
Elifsu01 Ksksks benim şu an 7+2 canım. 6+6 günlükken gittim keseyi, bebeği gördük çok şükür. 15 gün sonra da kalp atışı için gel dedi. Belirtilerim de midem çok bulanıyor 😳 arada belim ağrıyor o kadar.
Susamcik01 Ksksks 6+5 olduk 5+1 de kese ve bebeği 6+1 de kalp atışlarını duyduk pazartesi tekrar gidicez :)
gamzesonmez Ksksks 6+6 da kalp atışını ve bebeği gördük şuan 7+0 ız👼🏻 belirti olarakta halsizlik ve hafif sabah bulantıları
Zeyneppp7 Ksksks 6+6 da dün yani bebegide kalp atışını da duyduk şükür..bugün 7+0. Aşırı bulantım var yatiyorum
Ksksks Elifsu01 bende normalde uygulamaya göre 7+3 üm fakat gittiğimde doktorum 6 haftalık dedi keseyi gördüm ama embriyoyu göremedik 23 unde tekrar randevum var 7 haftalık olsun duyarız demisti bakalim
cherryblossom7 Ksksks canim bende bugün kontrolde öyleydim 1 hafta geriden görünüyor ama doktor bisey demedi
Mom02 Bizde dün kontrole gittik 5+6 karından vajinal muayeneyle keseyi gördük bebeği göremedik iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuz tekrar gidicez o zaman hem bebeği görüp hem kalp atışı duyarız inşallah