Sevmek Maalesef Sabah Test Yapmıştım Negatifti Yarın adet gunümdü suan adet oldum nasip değilmiş hormon tahlili vercektim 2.veya 3.Günü oda haftasonuna denk geldi oda Nasip değilmiş 😕😔🤷♀️
arirangg Sevmek Canım bizim burada devlet hastanesi artık cumartesi günleri öğleye kadar da randevu veriyor. Mhrs’den kontrol et istersin belki sizin orada da vardır
Sevmek Yaprak- Hormon Tahlili Canim Prolaktini yuksek çıkmıştı önceden düştü mü düşmesini diye baktırmak istiyodum veyahut başka sorun var mı diye oda denk gelmiyo Kadin doğum Bakiyo genelde
Yaprak- Sevmek yok canım sen kendin söyle hangi testleri istediğini doktorum istedi dersin ben yaptırmıştım hafta sonuna denk gelmişti
Sevmek gokce66 Insallah canım 1 senedir istiyoruz nasip olmadi üzülüyorum ama vardır herseyde bi Hayir diyorum nasip bakalim Cok teşekkür ederim 🤲🙏❤
Sevmek gokce66 Benim Esimde 3 Ay Ara verelim biraz kafamızdan atalım dedi bu ay Oyle yapıcaz galiba hayırlısı olsun inşallah bu arada sağlıkla kucağına al Insallah Ne kadarlık hamilesin 🌺