Fatmanut Babyof doktorunuzu değiştirin bence. Benim çatıma üstten basık demişti ama yinede normali deneyelim dedi çok şükür doğumda bir problem olmadı. Özeller genelde sezeryan yanlısı oluyor maalesef iyi bir doktora denk gelmek önemli
Belinay_AliEge Maşallah Suphanallah size 🤎❣️ sağlıkla büyütün miniğinizi ilk doğumum çok sancılı oldu inşallah Rabbim bunda yüzümü güldürür darısı tüm hamile kardeşlerime olsun 🌼💜🌸🍁
Zynepnurbl Ayy MaşaAllah ne güzel bi doğum olmuş:) Yazılanlarda farkettim benmde doktorum sema yılmaz hanımm . Tevaffuk oldu güzel . Özellikle sormak istiyorum hastane olsun ebe olsun gerek doktor hanım memnunmuydunuz? Canınızı sıkan bi durum oldu mu?
Fatmanut Zynepnurbl aa ne güzel tesadüf. Çalışanlardan çok memnundum çok tatlı dilli insanlar memnun kalacağınızı düşünüyorum ☺️
Fatmanut Melisasis evet ilk doğumumdu. İnşallah kolay bir doğumunuz olur 🙏 su açılmayı hızlandırıyor🤗
Ebru_cekin06 Fatmanut aaa dunde ben tsm tersi sancim var acilmam yoktu doktor eve git kasilmani bekle acilman da olur dedi zaten yaklasmis ya buguj ya yarin gelir yani dedi kasilma yok bizdede birde açıklık 2 kere cati muaynesi yaptilar simdi yine sadece sanci cekiyorum takip ediyorum doktorum dedi gibi bende pilates hareketleri falanmi yapsam
Fatmanut Ebru_cekin06 evet kesinlikle yapın sancı geldikçede burnunuzdan derin nefes alın yavaşca ağzınızı açarak verin çenenizi vücudunuzu kasmayın bu yöntem açılmayı hızlandırıyormuş. Bu videoyu yapabilirsiniz
Eymen2922ElisaYlmz KorkuluAnne maşallah rabbim sağlıkla sihhatle hayırlısıyla bir avazda kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cnm🤲🏻💐🤗