Arkadaşlar kocaelinde oturuyorum çok kararsızdim 32 haftama kadar hep özel e gidiyordum.Ertan bey e Özel de ki doktorum iyi di fakat her gittiğimde randevu saatim den yarım saat 1 saat sonra muayene ye alınıyor dum ve her gitmem de farklı fiyat ödüyorduk 32. Haftamda progestan ve ciğer geliştirici başlandı. İlk dogumum 36 haftalık olduğu için ve doğumunu başka hastanede yapicaz yine ben giricem vs dedi bizde eşim le araştırma yaptık doğumu yaptığı hastane başka doktorların hastalarına kötü davranıyor muş. Bende bir dünya para vericez ve ne olacağı belli olmayan bir hastanede doğum yapmak istemedim. Kocaeli eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım dün gittik. Gittiğimiz doktor sadece tüp bebek tedavisi yapıyor mus yanlış randevu almışız ama yine de bizi geri cevirmedi hemen başka bir doktoru aradı bu arada bu doktorlar profesör doktorlar yani öğretmenler. Daha sonra sana doğum hanede bakacak doktor kayıt açtırin dediler eşim kayıt artırmaya gitti geldi doktor ayağıma kadar gelip 34 haftalık gebe sen misin gel bakalım dedi ve benimle o kadar güzel ilgilendi ki inanın bu zamana kadar özele gittiğim için çok pişman oldum ki bazı doktorlar özel den gelen hastalara çok kötü davranıyor lar..