FatosNazim53 Kızlar 12+2 de doktorum erkek dedi. Sonraki hafta tekrar gittiğimde erkek dedi. Bugün 16+5 deyiz. Bugün kız dedi. Soklardayim hala.
Bebeto1 Bu doktorlar kesin girmedigi seyi söylemesin ya insan kendini alıştıriyor sonra değişiyor banada tahminde bulundu kesin söylemedi suan 17 haftalikgim öğrenmeye gitmiyorum dahada kesinleşin diye @FatosNazim53
meleklerin_annesii Bebeto1 kız benim ilk bebeğime 8. Ayına kadar erkek kız erkek kız dediler Allah’a şükür birtane kızım oldu çocuk oyuncak arabalarla oynuyor 😂😂😂
meltemc doğuma kadar erkek bilip kız doğuran arkadaşım olduğu için ben şaşırmıyorum artık bunlara 😂😂 her şeyi mavi mavi aldı kucağına kız verdiler garibimin
Glsacar32- anakuzusuu şu an yanımda yok ama bi ara burda paylaşmıştım pekte cevap alamamıştım gönderilerimde vardır:)
FatosNazim53 anakuzusuu paylaştım fotoğraflarını. Valla ne yapacağı bilmiyorum inanın ki. Detaylı ultrason u bekleyeceğim.
Seyma65 FatosNazim53 FatosNazim53 20.haftamda detaylı ultrasyonda tam belli olur canım benim 16+4 de erkek dendi 21.haftamda perinatoloji doktoruna gözüktüm detaylı ultraston için erkek kesin dedi pipisini de gösterdi size gösterdi mi hiç