azrin Uygun fiyatlı diye market temizleycilerini kullanıyorum ama koku o an çıkmış gibi olsada iki yıkamaya geri geliyo alt kısımlarıda makinanın pek temizlenmiyo bir de elde kendim siliyorum çok yorucu oluyo yok mu bu işi iyi yapan bir temizleyici acaba
Zmraemr azrin finish bulaşık makinası için Omo da çamaşır makinesi için Başka hiç kullanmadım tertemiz oluyor Bir de iç aparatlarini çıkarıp temizleyin
Kelebekk-0307 azrin makine filtresine düzenli temizleyin pervanelerini de bir de finishin makine temizleyici güzel onla deneyin bir tablet olarak finish ve fairy kullanıyorum ikisi de güzel yıkıyor uzun programları seçin onlarda sıcaklık daha yüksek oluyor güzel yıkıyor
meltemc azrin Hiiiiçççç bu kadar yorulduğuna ettiğine değmez finishin makine temizlemesini al pırıl pırıl oluyor
meltemc azrin Oluyor canım filtrenin etrafı falanda pırıl pırıl oluyo sadece arada filtreyi dökmek lazım içi dolduysa o kadar
azrin meltemc Onu hep boşaltıyorum zaten hemen alıp denicem dediin gibi olursa bir ömür dua ederim sana artık
dnyavnz33 azrin ben bu makinenin dilinden çözdğm aynısı başıma geliyordu hatta reels çektim birazdan paylaşacağım makine şuan resmen pırıl pırıl yapıyor 😁bardaklarım yeni alınmış gibi ya vallahi şok olduk
Nazendehanim azrin geçen gün benim.makinem.cok.kotu oldu. Tuzu bitmiş dediler tuz ekledim.duzelmedi filtresini.cikardim hep kireç olmuş finish tablet partlatici tuz deterjan kullanıyorum ama ona rağmen kireç olmuştu