arirangg Kızlar 5+3’te kontrole gideceğim. Sadece keseyi mi görürüm yoksa bebeği görme ihtimalim de var mı? Şimdiden teşekkür ederim 🥰
_peritozu arirangg yaaa bat gününü beklerken görmüştüm 😍 bende pazartesiye randevu aldım 5+1 olacak sanırım insallah görürüz insallah herşey yolundadır 🌸
Fulyatrn arirangg kese gorülür şuan çok minnak bebişiniz var isterseniz 7 haftalıkken gidin net olsun çünki şimdi giderseniz görmeme ihtimaliniz var moral bozukluğu olmasın 😊
arirangg kubraselcuk İnşallah güzel haberler alırsın canım. Bana da haber verir misin yarın. Bebek göründü mü diye. Ben perşembe gideceğim ancak 🥰
Zumra_elif61 Nuur2124 aynen canım önce kese görünüyor yolk kesesi de varsa bebeği besleyecek olan sonrasında bebiş gösteriyor kendini ❤️❤️
dilinkopsunemi-bisus Ben hamile kaldığımda 3 haftalıktı 5-6 hafta gibi gittim hem kese hem kalp atışı mevcuttu ama kişiden kişiye değişebilir bilginiz olsun 😊
Sinem94 arirangg kese görülür bebiş daha görünmeyebilir 5+1de keseyi ve yolk kesesini gördük 7+1de bebeği ve kalp atışını duyduk 🙏
symabskrt Kese gözükür ama bebek gorunmeyebilir daha erken benimde 5+2 de kese gözüktü 6+2 de bebek ve kalp atışı duyduk ♥️
kubraselcuk arirangg kuzum çıktım doktordan kesemizi gördük doktorumuz kalp atışı için 2 hafta sonra gelin dedi 🙏
arirangg kubraselcuk Çok sevindim canım. Tekrar gözün aydın. Ben de perşembe günü gideceğim. Muhtemelen bir sorun olmazsa inşallah ben de keseyi görürüm
Kirmizibalik1 arirangg ben 5+5 gittim kese gorundu, bebekte icinde hamsi yavrusu gibi zipzip birseydi🤣🤣🤣oy kurban olsun annesi. Iste doktor kalbi bak atiyor ama haftaya dinleriz dedi. Oyle bise anlamadim ama gorundu yani bi balik vardi orda💟🥰