Momtheangel Arkadaşlar selam bugün değerim güzel artmışsa doktorum hemen kan sulandırıcı iğne başlayacak ama fiyatı ne iğnenin ne kadara alıyorsunuz 😊 reçetesiz alınıyor mu
Tugbaakcy Momtheangel rapor yazdırın doktorunuza raporsuz fiyatı biraz pahalı. Raporla 30 40 bişeye geliyor sanırım topluca farklı ilaçları da aldığımız için çok birşey ödemiyoruz 50 60 lira en fazla
arirangg Momtheangel Reçetesiz fiyatı 500 tl dedi eczacı. Biz reçeteyle 1 kutuyu 75 tl’ye aldık canım
minikmucizemmmmmm Momtheangel ben kullanıyorum doktorum rapor çıkardı ücretsiz 9 kutu aldım. Diğer türlü 500 tl fiyatı bir kutunun sanırım. Sizde söyleyin rapor çıkarttırın
Melike_nur53 Momtheangel normal recete yazınca yanında bi kaç ilaç daha aldım 90 lira falan vermiştim ama recetesiz 550 tl almıştık bikere 🤦🏻♀️
323832 Momtheangel rapor cikartabilirsin rapor cikartmasanda yazdirip alacaksin yoksa cok pahaliya gelir raporlu kutusuna 10 lira ödüyorum raporsuz yazdirip alirsam 75 80 lira eger direkt eczaneden alirsan kutusu 350 400 lira