Merveokan Bebeklerinizin arasın da kaç yaş veya ay var 🥹 dün tekrar dan hamile olduğumu öğrendim oğlum 18 aylık çok şükür dün öğrendim ama hala şok içindeyim bide ilk denemede beklemiyordum rabbim nasip etti tekrardan 🙏🏻
Miniklerim22 Merveokan oglum 2 bucuk yasında 15 haftalık hamişim o dogana kadar 3 yasına gircek ❤️ rabbim elbet verir kolaylıgını
hlmaydogdu Merveokan benm oğlum 11 aylık ve bende iki gün önce öğrendim şok oldum hafif korku var içimde yetebilecem mi diye
aysbuk2baby 4 yaşa yakın olucak doğum gerçekleştiğinde, ama bana da şok oldu, düşünmüyordum hiç. Sağlıklı olsunlar da inşallah 🙏🏽
Merveokan aysbuk2baby benim de oğlum iki yaşına girecek eğer bi problem olmaz sağlıklı bir şekilde alırsam kucağıma
belinay41 hlmaydogdu bende sizin gibi tekrar hamile kaldım 8 aylık da bebeğim vardı çok küçüktü şimdi karnımdaki 5 aylık hamileyim bebeğim de 13 aylık oldu
Plnpars Merveokan doğumda 38 ay olacak supriz gebelik oldu bu doğumda tüpleri baglatcam bir suprize daha hazır değilim :)
Merveokan Sevvl korkma bence hersey güzel düşün rabbim zamanın da dünyaya getirsin onları sağlıklı sıhhatli
Merveokan belinay41 bi taraftan iyi oluyor bence tabi korkuda oluyor ama en azından birbiri ile buyumeleri daha iyi
Sel-can Merveokan Şuan oğlum 5 yaşında 6 aylık kızımada hamileyim :) Çalıştığım için biraz mesafeli oldu çok şükür rabbime istediğimiz ayda hamile olduğumu öğrendim
gamzosgamzos Merveokan kızım 19 aylıkken planlı şekilde hamile kaldım simdi büyük kızım aralikta 3 yaşını dolduracak küçük kızım 7 buçuk aylik 🙂