cherryblossom7 Merhaba arkadaşlarım. Bugün kontrol de ultrasonda kese yi net gördüm Sat a göre 6+1 bugün ama ultrason 5+1 cıktı. Doktor bu konuyla ilgili bir şey söylemedi ben fark ettim çıktığımda ultrason görseli de.. İlerleyen günlerde sat yakalanır mi ? Normal midir .. 🙏😊
femme cherryblossom7 bu sanırım herkesde var benımde adet tarıhıme gore bugun tam 5 haftalı olmam lazım ama 4+3 olduk doktorun demesıne gore :D bende sormadım doktora bunu ama hesaplamalar 3-5 gun oynayabılıyor herhalde
catandgirlmom cherryblossom7 benimde bir hafta var o yüzden sat ı bir hafta ileri aldık doktorla bana geç döllenme dedi ama 3-5 kontrolden sonra artık emin olup söyledi
cherryblossom7 femme anlayamadım bende doktora göre iyi ama bilemedim tecrübesiz olunca insan her şeyi sorun ediyor
femme cherryblossom7 aynen ama bence cok kafaya takmaya gerek yok :) 3 gun 5 gun bence olabılır:) saglıklı olsunlarda :)
Deletedmom_15 Gerek ultrasona gerek bebeğin, kesenin duruş açısına göre farklılık gösterir canım ☺️ 2 hafta ileri ya da geri olmadıkça çok sorun olmuyor 😊
Gizemmisler Benim arada 2 hafta vardı 5 haftalık olması gerekirken öğrendiğimde 3 haftalikti ama şimdi haftasını yakaladi sorun olmuyo pek gene en güvenilir olanı sat