Mervesya 30 haftalık hamileyim kizlar ama dunden beri gecmeyen adet agrim var randevu bulamıyorum doktordan ve daha once acile gittim hic bise demeden geri gonderdi. Başına gelen var mi ılık ılık adet agrisi kasikda yalanci sanci dediklerimi bu ?
ayoLNolduYine Mervesya yalancı sancı geçici oluyor dinlendikçe ve özellikle duş aldıkça rahatlatır. Başka acil servise muayene ol mutlaka ilgilenmeleri lazım. Banada randevu sıra veren yoktu girdim rast gele doktor odasına durumu anlattım paşa paşa almak zorunda kaldı
Mervesya mysweetbabyy malesef 2 hafta once ayni şikayet ile gittim nst bagladilar sanci yok degip gonderdiler yine aynisi olacagi icin buraya yazdim en azindan basina geken varsa bi derman olur diye
mysweetbabyy Mervesya yani aynı şeyi yasaya lar bisey yapamaz ki geçmiyorsa bi nst girmek lazım bulunduğunuz şehirde tek bir hastane mi var ondan mı gitmek istemiyorsunuz Allah insaflilarla karsilastirsin
Mervesya mysweetbabyy kadin dogum hastanesinde pratisyen hekim oldugu icin bakmiyor malesef donanimli devlet hastanesine sevk ediyor her zaman ayni sehir hastanesinne gidiyorum hastane varda malesef dediginiz gibi insaflisi yok