Bettuss_123 Tugcesena bazen beyaz bazen şeffaf bazen biraz yoğun bazense biraz sıvı 😂 İnan bıraktım artık takip etmeyi 🤦🏻♀️ Her tuvalet sonrası peçete koyuyorum bazen o kadar fazla oluyor. Bazende 2-3 gün tık yok. Gebelik öncesi dönemimle hiç alakam yok valla
Tugcesena Bettuss_123 bende de aynısı ya 😀 sarı olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım bide doktor süt kesiği şeklinde değilse sorun yok dedi o nasıl olur bilmiyorum da😀😀
Bettuss_123 Tugcesena aynen sarı-yeşil olmadıkça sorun yok. Koku olabilir fakat hafifse sorun yok diğer türlüsü enfeksiyon ya da mantardan şüphelenilir. Süt kesiği gibi dediği akıntıda pütürlü böyle topaklı bir akıntı. Mantar ve enfeksiyon bu akıntılarla kendini belli ediyor
Ays19Ays Tugcesena halsizlik ve sürekli uyku hali var henüz hissetmedim ben ama elimi koyup hafif bastırınca pıt pıt ediyo bence gaz gibi çünkü karnımda hissiyat yok elimle hissediyorum ilk gebeliğim çokta zayıfım ama zamanı var daha sanırsam😊
BbabyMom Ikıncı gebeliğim 18.haftamızdayız😌2 gün önce hıssedım net bir şekilde 🥲 bıkac güne randevumuz var doktorumuzla bakalım küçük hanımmı küçük beyim mi 🥰
Tugcesena BbabyMom hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 😍 ya çok merak ediyorum nasıl bi his yani ne hissediliyo