Mhande Nozdemir Cok teşekkür ederim kuzum bende böyle yapacam artık insaAllah sağlıkla ilerleriz🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Zln2152 Dilaraanl ne güzel işte kuzum belirtin yok diye de endişeye girme bence bulantının falan da olmaması iyi birşey bende 8+2 haftalık, günde üç defa bulantım oluyor çok zor bende bir an önce bulantıların geçmesini bekliyorum 🫣🥰
didem8950 Burnumageliyoduslkmsn sende bendensin bende 4 aylık evliyim 4 aylıkda hamileyim 😂evlilikte hiç birşey anlamaya vaktim olmadı
Burnumageliyoduslkmsn didem8950 hızlıyiz biz kaynanam diyor kemal sunalin filmindeki gibi ceket atsam hamile kalıyor 🤣🤣
Zlntstn Dilaraanl canım ben 14 eylülde doğum yaptım.Hiç bi belirti yoktu ne mide bulantısı ne baş dönmesi hamile olduğumu anlamamıştım bile çok şükür kızım gayet sağlıklı korkma yani Allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına
Aysenur222 Kızlar başım cok şiddetli agrıdı parol alttım sadece bişe olmaz dimi doktor sadece ona izin verdi
Aysenur222 Dilaraanl şuan birazdhaa iyiyim ama böle bir baş agrısı yok gözlerime vurdu gözlerim görmedi
Dilaraanl Aysenur222 havadandır belki :( gecmis olsun canım benim geçmicek gibi olursa viks varsa viks sür burnuna şakaklarına o çok rahatlatıyor