Aysehatun BraAkayBulut maşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼
Esmalemdar Tgbabsra 17 haftalığım günde 3 tane yesem bişey olur mu hep merak ettim ilk gebeliğimde son ayda hep yemiştim ama ilk aylarda herkes yeme yeme demişti acaba neden sizce
Tgbabsra Esmalemdar ye gün de 3 tane 5 tane diyorum ya hamile olmayan bile yese yüzü güzellesir ahlakı güzelesit o yeme diyenler çok biliyor tüm hamileliğim boyunca yedim hurma wallahi
Esmalemdar Tgbabsra yüzümüzde ahlakımında daha güzel olmasını çok isterim 🙏İnşaAllah yiyeceğim Allah razı olsun 😀🙏
Haticeklc Aysehatun günde 3 tane yenmesi gerekiyormuş. Bi yerde daha okumuştum rahim açıklığı için doğumdan 10 gün önce yenmesi gerekiyormuş
mmhanBakrGlbahar Aysehatun evet canım hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra heran gelebilir kızçeler😍
DayiogluSevgiGkhan Bende 37 haftalıgım burun tıkanıklığı nefes alamıyorum ctesi muayenem var napıcam bılmıyorum
ecemmmn Aysehatun valla bende sibel hanımdan memnun kalmadım normal yaptım ama vakumla aldı çocuk gelmiyor dedi kordon kısa dedi baştan sagma iş yapıyor başı kalabalık diye ben eren de tulin hanıma gidiyorum 34 +1 haftalıgım
Aysehatun ecemmmn anladım canım hayırlısı olsun benim iki kuzenimde sibel hanımda doğum yaptı memnunlar,sağlıklı hayırlı doğumlar olsun hepimize inşallah