arirangg Kızlar çok tecrübesizim. 4+4 haftalık hamileyim. Ama yılbaşı gelmeden en azından iç çamaşır tarzı kıyafetleri alayım diyorum. Malum fiyatlar epey artacak. Neler almam gerekiyor, ya da neler gereksiz
emirtosveannesi arirangg bence kendin için geçelik pijama düşünüyorsan bunlari alabilirsin emzirme sutyeni emzirme atleti alt çamaşır al hamile kulodu al zaten pahalı şeyler yıl başından sonra iyice pahalancak bebek için acele etme bence indirimler falan oluyor illaki takip et uygulamaları
Nazlimom arirangg zıbın , tek alt , bide ilk aylarda tulum çok rahat oluyor giydir cıkart sonradan boy birden atınca takımlara geçtik, sizin içinde emzirme atleti çok işe yarar evdede dişarda da hala kullanıyorum
Aslnrbl arirangg bebek icin ilk etapta 5li takimlar cok kullanisli oldu bizim icin ve tulumlar ilk aylarda guzel oluyor 4 tane 5li takimimiz vardi ve tulum bir bucuk ay anca giydi kirkindan sonra zaten olmuyor kırkı bulmaz bile belki ilk etap icin onlari aradan cikarabilirsin ben hemen kendim icin emzirme atleti falanda almıştım
Aslnrbl Nazlimom hangi marka emzirme atleti kullanıyorsun kuzum ben lcw aldim en basinda cok memnunum ama 80 liradan aldim su an 100u aştı 5 adet var su an yetiyor hep üstümde ici pedli sutyen var gibi toplu duruyor senin kullandihin nasil acaba
Nazlimom Aslnrbl trendyoldan almıştım dorya markası 3′lü şuanda satılıyor ben hamileyken almıştım hep durumunuz iyiyse alın simdiden fiyatlar artıyor git gide
Minigim38 arirangg bol zıbın Patikli -patiksiz pijama Ağız mendili Kendine önden düğmeli yatak pijaması Emzirme sütyeni