Sevvalgull Evet bugünü çok bekledik sonunda geldi! 08:30 da sezeryanım var gören herkesten dualarını bekliyorum süreci elimden geldiğince sizlerle birlikte paylaşmak istiyorum umarım buna fırsatım olur 🤗🤗
Kleops Sevvalgull rabbim sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin. Her şey hayalinizdeki gibi olsun 🙏🏻💕
Gokceeeee Sevvalgull Ayy ne güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir doğum gerçekleştirmeyi nasip eylesin meryem suresini dinle canım doğuma girmeden Rabbim bir avazda kurtarsın 🤗
esmom07 @Sevvalgull Allah sağ salim kavustursun insallahh ❤️🙏 haftaya bugün aynı heyecan stres içinde olacağım nasipse şimdiden sardı heyecan 🥰🤭
Derya_gumus Sevvalgull doğum olacağı günün gecesi uyunmuyo değilmi:))) ay bende uyuyamam heralde rabbim saglikla kucagina almayi nsip etsin canim:)
emirtosveannesi Sevvalgull Allah yardımcınız olsun insallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu🌸
tulaye Sevvalgull rabbim sağ Salim atlatmanızı kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 güzel haberler ile inşallah 🐣